Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 80 гостей.

Карта сайту

Відбувся міський постійно діючий семінар для завідувачів та методистів з виховної роботи методичних центрів управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради

Теги: Загальні

 26 лютого 2015 року на базі Науково-методичного педагогічного центру відбувся міський постійно діючий семінар для завідувачів та методистів з виховної роботи методичних центрів управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради за темою «Організація роботи методичних центрів щодо удосконалення системи підвищення професійної компетентності педагогічних працівників».

Гречаник О.Є., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри наукових основ управління і психології Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди ознайомила учасників семінару з сучасними підходами до діагностики та аналізу виховної діяльності та дала їм змогу закріпити отримані знання за допомогою ділової гри. Як організувати позакласну роботу учнів для сталого розвитку присутні дізналися від Пилипчатіної Л.М., переможця міського конкурсу «Учитель року - 2015». 

Учасники семінару обговорили проблеми, які виникають при організації виховного процесу та обмінялись досвідом щодо їх вирішення.

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark