Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 41 гость.

Карта сайту

Семінар для новопризначених керівників дошкільних навчальних закладів та спеціалістів управлінь освіти, які опікуються дошкільною освітою

Теги: Загальні

25 лютого 2015 року на базі Науково-методичного педагогічного центру відбувся семінар для новопризначених керівників дошкільних навчальних закладів та спеціалістів управлінь освіти, які опікуються дошкільною освітою за темою «Загальні вимоги до організації діловодства в дошкільних навчальних закладах. Завдання, порядок та структура щорічного звіту завідувача перед педагогічним колективом та громадськістю».

Головні аспекти роботи з даного питання висвітлили Білогрищенко Н.П., головний спеціаліст відділу нормативності та якості освіти Департаменту освіти Харківської міської ради. Заступник начальника архівного відділу Харківської міської ради Варжаінова Т.Г. розкрила особливості підготовки справ до передачі для архівного зберігання.

Учасники семінару відпрацювали практичні навички складання звіту керівника закладу перед педагогічним колективом та громадськістю.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark