Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 9 гостей.

Карта сайту

Міський семінар-практикум з питань моніторингу навчально-виховного процесу

Теги: Загальні

30 січня 2015 року на базі Харківської гімназії № 14 відбувся міський семінар-практикум для методистів методичних центрів управлінь освіти, заступників директорів з навчально-виховної роботи за темою: «Використанняелектронного інструментарію (ментальних карт) як засобу проведення моніторингових досліджень впливу стану здоров’я школярів на якість освіти».

Під час семінару актуалізовано зміст основних понять медичного моніторингу, розглянуто програмні засоби для проведення моніторингових досліджень впливу стану здоров'я учнів на їх навчальну діяльність.

Проведений за допомогою інформаційно-комп’ютерних технологій майстер-клас Шкурапет Н.І. дав можливість ознайомились із досвідом моніторингових досліджень, що проводяться в Харківській гімназії № 14, сприяв виробленню певних практичних навичок щодо розробки анкет та опитувань для реалізації моніторингової, рефлексивної та оціночної діяльності та створенню ментальних карт як засобу візуалізації процесу здійснення моніторингу.

Завершився семінар тренінгом з розвитку рефлексії педагога.

Під час підбиття підсумків семінару абсолютна більшість його учасників висловили бажання продовжити вивчення досвіду Харківської гімназії № 14 щодо використання електронного інструментарію для проведення моніторингових досліджень.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark