Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 22 гостя.

Карта сайту

Постійно діючий семінар для новопризначених керівників шкіл міста Харкова

Теги: Загальні

29 січня 2015 року в Науково-методичному педагогічному центрі Департаменту освіти відбувся постійно діючий семінар для новопризначених керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста Харкова «Основи управління загальноосвітніми навчальними закладами» за темою: «Організаційно-правові засади діяльності навчального закладу. Нормативні вимоги до ведення ділової документації у навчальному закладі».

Учасників семінару привітала директор Департаменту освіти Харківської міської ради Деменко О.І. Вона зазначила, що суспільство завжди висувало і буде пред'являти до директора школи самі високі вимоги. Для того щоб вчити дітей, надавати методичну допомогу педагогічним працівникам школи, керувати навчальним закладом, потрібно знати більше та вдосконалювати управлінські компетентності.

Висвітлюючи тему семінару заступник директора Департаменту освіти Стецюра Т.П. та начальник відділу нормативності і якості освіти Шепель В.М. визначили пріоритетні напрями діяльності директора школи.

Учасники семінару отримали методичну та практичну допомогу з питань організаційно-правового забезпечення функціонування навчального закладу, оформлення шкільної документації відповідно до вимог Типової інструкції з діловодства.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark