Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 23 гостя.

Карта сайту

Бути лідером - стати професіоналом!

Теги: Загальні

8-10 січня 2015 року, в період зимових канікул, вперше для лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів м. Харкова працював профорієнтаційний табір «Ве Рrofі».

Протягом трьох днів насиченої, різноманітної та пізнавальної програми 28 учасників з навчальних закладів усіх районів м. Харкова мали можливість познайомитися з тенденціями сучасного ринку праці в світі, дізнатися про спеціальності які користуються найбільшим попитом, розглянути перспективи розвитку ринку праці в Україні протягом 2015-2018 років.

Під час тренінгових занять, рольових та ділових ігор, неформального спілкування з тренерами та експертами проекту, школярі провели дослідження щодо шляхів вдосконалення власних професійних й особистісних якостей.

У ході екскурсій до фірм, компаній та організацій – партнерів проекту, учасники табору дізналися де підвищують професійну майстерність справжні професіонали і як їм вдається відповідати викликам часу та бути успішними в нових ринкових умовах.

Фінальним етапом роботи професійного табору стало нагородження учасників сертифікатами і пам’ятними призами від організаторів та партнерів проекту – спільноти «Global Shapers Community» (Ініціатива Всесвітнього економічного форуму), Фонду «Професійний розвиток Харкова» та творчого об’єднання «ПаЭль».

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark