Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 0 гостей.

Карта сайту

Діти Харкова – воїнам АТО

Теги: Загальні

Благодійною волонтерською акцією «З янголом у серці – з надією в душі» стартував «Марафон унікальних справ» Харківської міської організації учнівського самоврядування.

Акцію, що проходила 9 грудня 2014 року на базі Харківського навчально-виховного комплексу № 14, ініціювали лідери шкільних дитячо-юнацьких організацій навчальних закладів міської мережі.

Під час майстер-класів із виготовлення листівок, оберегів, новорічних ялиночок та сувенірів спільно з вихованцями інтернату працювали представники волонтерських об’єднань усіх районів нашого міста. Актори театрального колективу Харківського університетського ліцею подарували присутнім виставу «Ніч перед Різдвом». 

У заході також взяли участь лідери студентського самоврядування факультету дошкільного виховання Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди. Вони допомогли учням в організації ярмарку новорічних сувенірів, під час якого учасники акції презентували власні роботи та дали інтерв’ю репортерам шкільної преси. Перший спецвипуск міської учнівської газети разом з новорічними подарунками буде передано до військових частин, в яких проходять службу вчителі харківських шкіл, та шпиталів, в яких знаходяться на лікуванні воїни АТО. 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark