Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 42 гостя.

Карта сайту

Семінар для методистів, які координують роботу з обдарованими учнями, та заступників директорів навчальних закладів нового типу

Теги: Загальні

20 листопада 2014 року Департаментом освіти на базі Харківської гімназії № 12 проведено семінар для методистів, які координують роботу з обдарованими учнями, та заступників директорів навчальних закладів нового типу «Створення оптимальних умов для всебічного розвитку особистості обдарованої дитини в системі роботи гімназії».

Під час семінару були розглянуті сучасні форми і методи навчання та розвитку обдарованих учнів, презентовано систему роботи з обдарованими учнями  Червонозаводського району, досвід діяльності Харківської гімназії № 12 щодо створення освітнього середовища, орієнтованого на навчання, підтримку та розвиток здібної та обдарованої молоді.

Практична частина була проведена у формі інтелектуального квесту «Творчий вчитель – творчий учень». Учасники семінару ознайомились з різноманітними формами і методами роботи з обдарованими учнями: взяли участь у майстер-класах учителів початкової школи, англійської мови, математики, російської мови та світової літератури; відвідали  заняття спортивних секцій, дебатного клубу. Яскравим підсумком семінару став виступ творчо обдарованих гімназистів.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark