Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 30 гостей.

Карта сайту

Вітаємо юних харків’ян – переможців ХІІІ Всеукраїнського турніру юних інформатиків

Теги: Загальні

Молодь, яка вже пов’язала своє майбутнє з інформаційними технологіями, програмним забезпеченням та комп’ютерними інноваціями, випробовувала свої сили у ХІІІ Всеукраїнському турнірі юних інформатиків, фінальний етап якого відбувся з 27 по 31 жовтня 2014 року в Ужгороді. У заході взяли участь 8 команд із різних куточків України Харківщини, Київщини, Волині, Полтавщини, Хмельниччини та інших регіонів.

Турнір проходив у ІІІ тури: захист домашніх завдань; виконання завдань на запропоновані та обрані теми. Оцінювали роботи учасників найкращі фахівці у галузі інформаційних наук, професори, викладачі та науковці ВНЗ, учителі загальноосвітніх навчальних закладів.

Команда міста Харкова у складі Попової Єлизавети, Голєрової Валерії, Уфимцевевої Софії, Пайвіна Артема, учнів Харківського навчально-виховного комплексу № 45 «Академічна гімназія» та Скуріхіна Романа, учня Харківської гімназії № 55, під керівництвом Заслуженого вчителя України Абрзубова Миколи Олексійовича блискуче справилася з завданнями і виборола почесне перше місце.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark