Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 38 гостей.

Карта сайту

Міська педагогічна конференція

Теги: Загальні

Сьогодні, 27 серпня 2014 року, у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбулася міська педагогічна конференція за темою «Підсумки розвитку освіти м.Харкова в 2013/2014 навчальному році та завдання на 2014/2015 навчальний рік».

Робота міської конференції педагогічних працівників розпочалась з виступу  заступника Харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігоря Олександровича Терехова. Він повідомив, що всі навчальні заклади міста Харкова готові до нового навчального року. Ігор Олександрович зазначив, що харківські школярі за підсумки минулого навчального року продовжують утримувати лідерські позиції серед регіонів України за всіма видами інтелектуальних змагань. 

Під час конференції Почесними грамотами виконкому Харківської міської ради та цінними подарунками були нагороджені харківські школярі, які стали переможцями міжнародних олімпіад з біології, інформатики та математики. 

Директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко у своїй доповіді акцентувала увагу насамперед на турботу про здоров'я дітей, забезпечення їхньої безпеки, комфорту та створення оптимальних умов для навчання та виховання дітей. За її словами, велика увага приділятиметься розвитку партнерських взаємин педагогів, учнів і батьків у єдиному освітньому просторі міста.

У роботі конференції взяли участь керівники профільних департаментів та управлінь Харківської міської ради, керівники закладів освіти м.Харкова всіх типів і форм власності, ветерани освіти, молоді вчителі, представники учнівського самоврядування.

Перед початком конференції усі бажаючі мали змогу ознайомитися з матеріалами виставки «Освіта Харкова: здобутки та перспективи», де були представлені наробки кращих педагогів 9-ти районів міста.

 

Доповідь директора Департаменту освіти Деменко Ольги Іванівни на конференції педагогічних працівників 27.08.2014

Резолюція міської серпневої конференції освітян м. Харкова «Підсумки розвитку освіти м. Харкова в 2013/2014 навчальному році та задачі на 2014/2015 навчальний рік»

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark