Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 42 гостя.

Карта сайту

Відбулась презентація інтегрованого курсу «Культура добросусідства»

Теги: Загальні

29 липня 2014 року в Харківському центрі дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» відбулась презентація інтегрованого курсу «Культура добросусідства». Презентація проведена автором курсу – старшим науковим співробітником Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України М.А.Марджоні.

Інтегрований курс «Культура добросусідства» систематизує знання, вже набуті учнями в процесі освоєння навчальних предметів, і нові відомості з краєзнавства, етнічної історії регіону, етнографії, аксіології та конфліктології, що подаються під час вивчення цього курсу. Його метою є виховання соціально компетентних, критично мислячих і толерантних осіб, свідомих громадян і патріотів своєї Батьківщини, добре обізнаних з рідним краєм, які прагнуть відповідально керувати його життєдіяльністю, зберігати і примножувати його природний, економічний і культурний потенціал. Програма курсу розрахована на впровадження в дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах.

У семінарі-презентації взяли участь представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради, керівники навчальних закладів, психологи та вчителі.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark