Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 15 гостей.

Карта сайту

Літня оздоровча кампанія – 2014

Теги: Загальні

З 2 червня по 20 червня 2014 року для майже 31 тисячі харківських школярів на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста працюють 187 таборів відпочинку з денним перебуванням. 

Для задоволення інтелектуальних, творчих та спортивних інтересів вихованців у таборах організована робота гуртків та спортивних секцій. Екскурсії, відвідування театрів та музеїв, дельфінарію та зоопарку урізноманітнять дозвілля школярів.

Для дітлахів організовано двохразове харчування вартістю 12 грн на день. За рахунок міського бюджету 1150 дітей пільгового контингенту будуть забезпечені безкоштовним дворазовим харчуванням (з міського бюджету виділено 193 тис. 200 грн).

В Московському районі організовано районні табори відпочинку з профільними змінами «Англійські канікули» на базі комунального закладу «Харківська спеціалізована школа №3»; «Олімпієць» на базі Харківської Дитячо-юнацькій спортивній школи №13. У дитячому закладі відпочинку на базі Харківської спеціалізованої школи №17 Київського району працює відпочинкова тематична зміна «Англійська з задоволенням».

В оздоровчому режимі працюють 216 дошкільних навчальних закладів. Харчування на цей період в них збільшується на 10%.

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark