Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

Прес-конференція директора Департаменту освіти Деменко Ольги Іванівни

Теги: Загальні

27 травня 2014 року у прес-центрі Харківської міської ради відбулася прес-конференція директора Департаменту освіти Деменко Ольги Іванівни, на якій було розглянуто питання закінчення 2013/2014 навчального року.

У цьому навчальному році документи про повну загальну середню освіту одержать 7061 випускник 11-х класів, з них 473 випускники отримають золоті медалі, 109 - срібні, а 8974 учні 9-х класів одержать документи про базову освіту. Зараз 11-класники проходять державну підсумкову атестацію, яка триватиме до 29 травня. 30 травня 2014 року буде проведено свято «Останній дзвоник» у 205 загальноосвітніх навчальних закладах міста.

28 дітей, чиї родини переїхали з Криму та Севастополя до Харкова, прийняті до навчальних закладів міста. У школах і дитсадках міста навчаються п'ятеро дітей зі східних регіонів України, зокрема з Луганська. Діти, що закінчують цього року школу, отримають атестати у Харкові.

З 2 червня, в школах Харкова почнеться навчальна практика та робота пришкільних таборів. В них зможуть відпочити більше 30 тис. дітей, серед яких - 1150 школярів пільгових категорій.

Також Ольга Іванівна Деменко зазначила, що в місті розпочалася підготовка до нового навчального року. Ремонт покрівель у 2014 році планують провести у 61 навчальному закладі Харкова. Триває ремонт приміщень для шести груп у п'яти дошкільних навчальних закладах, що розпочнуть роботу у вересні. Два нових дитячих садки відкриються у Комінтернівському та Дзержинському районах. Усього в місті з'явиться 400 додаткових місць для дітей дошкільного віку.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark