Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 65 гостей.

Карта сайту

ХІІ міська олімпіада випускників школи І ступеня «Путівка в науку»

Теги: Загальні

5 квітня 2014 року на базі Харківської спеціалізованої школи № 17 Департаментом освіти в рамках реалізації основних заходів Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011 – 2015 роки проведено ХІІ міську олімпіаду випускників школи І ступеня «Путівка в науку».

 Цього року в олімпіаді змагалися 59 учнів - переможців районних етапів. Високий рівень навчальних досягнень молодші школярі продемонстрували в освітніх галузях «Українська мова», «Математика», «Природознавство».

 За рішенням журі, до складу якого входили викладачі Харківської гуманітарно-педагогічної академії, методисти Науково-методичного педагогічного центру, було визначено 29 переможців. Вони нагороджені Дипломами Департаменту освіти та цінними подарунками. Усі учасники олімпіади отримали сертифікати та заохочувальні призи. Урочистий, святковий настрій учням створювали дитячі творчі колективи Харківської спеціалізованої школи №17 та Центру дитячої та юнацької творчості №3. Школярі із задоволенням переглянули виставу «Тарасові шляхи», відвідали виставку творчих робіт гуртківців, музеї лози та історії закладу, взяли участь у концертно-розважальній програмі «Путівка в науку».

Перейти вгору Share/Save/Bookmark