Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 62 гостя.

Карта сайту

Відкрита конференція наукового товариства «Нартекс»

Теги: Загальні

 31 січня 2014 року Департаментом освіти спільно з Школою мистецтв Харківської міської ради на базі історичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна проведено ХІV Різдвяну міжнародну відкриту конференцію наукового товариства «Нартекс».  

 У конференції взяли участь 55 школярів з навчальних закладів міста Харкова, Харківської області, Москви та Бєлгорода. На трьох секціях (археологічній, історичній та гуманітарній) було заслухано 37 доповідей з презентаціями. 
 Під час пленарного засідання учасників конференції привітали декан історичного факультету, доктор історичних наук, професор С.І. Посохов та завідувач кафедри історії стародавнього світу та середніх віків, доктор історичних наук, професор С.Б. Сорочан. 
 За підсумками конференції  визначено 21 переможця, які отримали дипломи та наукові видання Українського національного комітету візантиністів. Серед переможців – учні Харківської гімназії № 55 та загальноосвітньої школи № 52, обласної школи-інтернату «Обдарованість», Петропавлівської загальноосвітньої школи Куп’янського району, вихованці Харківської обласної станції юних туристів, Школи мистецтв, будинків дитячої та юнацької творчості Дергачівського та Нововодолазького районів, Центру туризму та краєзнавства Чугуєвського району.
 Тези та наукові роботи учасників будуть надруковані в збірці матеріалів конференції.   
 
Перейти вгору Share/Save/Bookmark