Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 23 гостя.

Карта сайту

Парламентські слухання на тему: «Доступність та якість загальної середньої освіти: стан і шляхи поліпшення»

Теги: Загальні

 23 жовтня 2013 року у сесійній залі Верховної Ради України відбулися парламентські слухання на тему: «Доступність та якість загальної середньої освіти: стан і шляхи поліпшення». 

   Основна мета засідання – визначення стратегічних напрямів державної політики щодо доступності та якості загальної середньої освіти, а також вироблення конкретних пропозицій щодо її поліпшення.
   У слуханнях взяла участь делегація  освітян Харківської області, до складу якої входили педагоги міста Харкова: Герой України Л.О. Шитикова, Народний вчитель України О.Ю. Харік, Заслужені вчителі України М.О. Арзубов, М.І. Реформат, директор Палацу дитячої та юнацької творчості «ІСТОК» Е.А. Жуганець.
   Делегацію очолив голова Харківської обласної державної адміністрації М.М. Добкін, який у своєму виступі зазначив, що досвід Харківщини з організації поглиблених профілактичних медичних доглядів школярів запроваджується на загальнодержавному рівні.
   За підсумками виступів, пропозицій від виступаючих та фахової дискусії Верховною Радою України будуть прийняті та схвалені відповідні рекомендації щодо поліпшення якості загальної середньої освіти.
 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark