Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 57 гостей.

Карта сайту

Знаємо та реалізуємо свої права

Теги: Загальні

24 жовтня  2013 року в 15.00 на базі Харківського національного університету міського господарства ім. О. М. Бекетова в рамках обговорення перспектив розвитку учнівського самоврядування в навчальних закладах міста відбулась відеоконференція за темою «Інтеграція управління учнівським колективом в систему місцевого самоврядування». 

Під час конференції були розглянуті питання втілення демократичних практик в управління учнівським колективом, перспектив та шляхів виховання майбутніх лідерів місцевого самоврядування, ролі учнівських рад у реалізації стратегії міської влади, спрямованої на захист прав та інтересів дітей. До обговорення теми конференції були запрошені фахівці з питань державного управління, викладачі кафедри маркетингу та менеджменту Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова.

У заході взяли участь голови районних дитячо-юнацьких організацій, члени Координаційної ради Харківської міської організації учнівського самоврядування, учасники обласного конкурсу «Самоврядування – це ми»,  методисти з виховної роботи районних управлінь освіти, куратори учнівського самоврядування.

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark