Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 53 гостя.

Карта сайту

«Ми – діти Харкова, патріоти України, громадяни Світу!»

Теги: Загальні

 20 вересня  2013 року на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 28  відбулося відкрите засідання Клубу юних миротворців Харківської міської організації учнівського самоврядування.

На засіданні, яке було присвячене відзначенню Міжнародного Дня Миру в Україні, активісти  Клубу обговорювали шляхи формування в дитячо-юнацьких організаціях громадянської позиції школярів, борців за збереження миру на Землі. 

Учасники засідання затвердили План роботи міського Клубу юних миротворців на 2013/2014 н.р., обговорили ключові справи, пов’язані з оголошенням 2014 року - Роком учасників бойових дій на території інших держав.

 Представники Жовтневого, Московського та Орджонікідзевського районів презентували  кращий досвід роботи «Шкіл миру» та загонів юних миротворців ЗНЗ №№ 28, 39, 76, 79,115, 119, 156, 162, 127. Учні та гості відвідали шкільний музей  «Рух юних миротворців м. Харкова» та експозицію «Україна – миротворча держава» ХЗОШ №28.

У цей день у навчальних закладах міста проведено численні тематичні уроки, лекції, зустрічі, патріотичні та культурно-мистецькі акції з символічною назвою «Голуб миру».

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark