Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 46 гостей.

Карта сайту

Засідання експертної комісії з призначення стипендій «Обдарованість» і «Кращий учень навчального закладу»

Теги: Загальні

 15 серпня 2013 року відбудеться засідання експертної комісії з призначення стипендій «Обдарованість» і «Кращий учень навчального закладу». До складу комісії входять  депутати міської ради, представники Департаментів освіти, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту, ректори вищих навчальних закладів, директори загальноосвітніх навчальних закладів міста.

   Члени комісії розглядатимуть матеріали 292 кандидатів на нагородження стипендією Харківського міського голови «Обдарованість» та 250 претендентів на призначення стипендії міської ради «Кращий учень навчального закладу».
  Стипендії запроваджені з метою підтримки обдарованої молоді, стимулювання учнів на досягнення високих результатів у навчанні, фізичній культурі та спорті, творчих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, літературі та мистецтві.
   У відповідності до рейтингового списку експертна комісія визначить стипендіатів «Обдарованість» (50 учнів навчальних закладів Харкова та 50 студентів вищих навчальних закладів).
  250 учнів усіх загальноосвітніх, позашкільних, початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл Харкова будуть удостоєні звання стипендіатів Харківської міської ради й отримуватимуть стипендію «Кращий учень навчального закладу».
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark