Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

Конкурс інтегрованих уроків «Про мій Харків - моїм учням».

Теги: Загальні

 

Завершено міський конкурс інтегрованих уроків «Про мій Харків – моїм учням» у 2013 році, який було проведено з метою активізації інтересу учасників навчально-виховного процесу до історії та сьогодення м. Харкова, залучення вчителів до впровадження інтегрованого навчання, виявлення та підтримки творчо працюючих педагогів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Для участі І (заочному) турі було представлено 74 розробки інтегрованих уроків вчителів загальноосвітніх навчальних закладів районів міста, 19 з яких отримали найбільшу кількість балів і були допущені до участі у ІІ (практичному) турі конкурсу. З 02.04.2013 по 11.04.2013 відбувся ІІ (практичний) тур конкурсу, який проводився безпосередньо в навчальних закладах, де працюють педагоги. Вчителі показали високий рівень професійної майстерності та інноваційні підходи до проведення інтегрованих уроків.

Журі конкурсу, до складу якого входили методисти НМПЦ та викладачі Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, високо оцінили професіоналізм педагогів та визначили переможців.

Нагородження переможців міського конкурсу інтегрованих уроків «Про мій Харків – моїм учням» відбудеться 25 травня 2013 року на території Центрального парку культури і відпочинку ім. О.М. Горького.

Фотозвіт

Перейти вгору Share/Save/Bookmark