Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 13 гостей.

Карта сайту

Нові технології профільного навчання

Теги: Загальні

 

26 квітня 2013 року на базі Харківської гімназії № 163 Науково-методичним педагогічним центром Департаменту освіти було проведено засідання міського постійно діючого семінару для методистів методичних центрів управлінь освіти адміністрацій районів, заступників директорів з навчально-виховної роботи опорних шкіл системи допрофільної підготовки та профільного навчання за темою: «Професіографія як технологія вивчення вимог, що пред’являються професією».

  На семінарському занятті розглядались питання, пов’язані з технологією вивчення вимог, які пред'являються професією до особистісних якостей і психофізичних можливостей людини, – професіографією.

  Професіографія охоплює різні сторони конкретної професійної діяльності – соціальні, соціально-економічні, історичні, технічні, технологічні, правові, гігієнічні, психологічні, психофізіологічні та соціально-психологічні, що є край необхідним при підготовці старшокласників до вибору майбутньої професії.

  Учасники семінару ознайомились з існуючими професіографічними технологіями та правилами складання характеристики особистості фахівця з того чи іншого виду діяльності, набули навичок проведення профорієнтаційних ігор.

 

 

Прикріплений файлРозмір
Profesiograma.doc493 кб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark