Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 15 гостей.

Карта сайту

Зліт учнів-волонтерів навчальних закладів м. Харкова

Теги: Загальні

 15 січня 2013 року на базі Харківської гімназії №13 Ленінського району волонтери навчальних закладів м. Харкова  зібралися на  другий міський зліт.

  Лідери кращих учнівських волонтерських загонів представили свою роботу делегатам та почесним гостям зльоту, серед яких були помічники депутатів Харківської міської ради, представники Департаменту освіти та Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, громадських організацій ветеранів України, соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, міського центру «Довіра».

  Учасники зльоту  обмінялися думками щодо активізації діяльності шкільних волонтерських загонів до 70-річчя визволення м. Харкова та Харківської області від німецько-фашистських загарбників, спільної діяльності  в межах  єдиного освітнього простору м. Харкова,  розглянули європейський досвід волонтерства та можливості участі в міжнародних  проектах.

  Закінчився зліт показом  новорічних вистав, з якими учні виступали у дитячих будинках та інтернатах під час  зимових канікул. Актори волонтерського театру ЦДЮТ №6 Фрунзенського району за реалізацію у творчій формі соціально-значущих проблем сьогодення були  запрошені на прем’єрну виставу Харківського Театру для дітей та юнацтва.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark