Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 13 гостей.

Карта сайту

АКЦІЯ «Супроводжуй футболістів УЄФА ЄВРО - 2012» у місті Харків

Теги: Загальні

 В рамках підготовки до Чемпіонату Євро - 2012 з футболу в чотирьох приймаючих містах України була проведена акція «Супроводжуй футболістів УЄФА ЄВРО - 2012». Ініціатором акції виступила компанія «МакДональдзЮкрейн Лтд», що є офіційним спонсором футбольних чемпіонатів Європи протягом 20 років. Організатори Акції в нашому місті - Департамент освіти спільно з Департаментом з питань підготовки Євро - 2012. Метою Акції є популяризація здорового способу життя, а також формування позитивного іміджу спортивного сімейного дозвілля.

  Головний приз - сертифікат на право супроводжувати вихід команд-учасниць Чемпіонату на поле під час Євро-2012. Повний комплект спортивної форми, в якій школяр виведе футболіста на матч, також залишається пам'ятним подарунком від організаторів. Крім того, сім'я-переможець отримала два квитки (для дитини та одного з батьків) на матч команди, гравців якої виводить дитина-учасник.

  В нашому місті в Акції взяли участь 13 500 сімей учнів із 182 шкіл Харкова. За підсумками фінального (міського) етапу компетентним журі, до складу якого входили представники Департаменту освіти, Департаменту з питань підготовки Євро - 2012 з футболу, а також професійні художники, зі ста робіт було відібрано 30 кращих.

  Церемонія нагородження переможців Акції за участю Харківського міського голови Геннадія Кернеса відбулась 15 травня поточного року  в приміщенні Малого залу Харківської міської ради (пл. Конституції, 7). Гостями заходу були заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту та підготовки до Євро - 2012 з футболу Олександр Попов, директор Департаменту з питань підготовки до Євро - 2012 Олександр Нечипоренко, старший директор з розвитку бізнесу МакДональдзЮкрейн Андрій Лук'яненко та PR - Директор МакДональдзЮкрейн Михайло Шуранов.

 


Перейти вгору Share/Save/Bookmark