Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 47 гостей.

Карта сайту

Семінар для методистів з психологічних служб та практичних психологів закладів освіти

Теги: Загальні

 26  квітня 2012 року Департаментом освіти на базі  Науково-методичного педагогічного центру проведено семінар для методистів з психологічних служб та практичних психологів закладів освіти на тему: «Особливості використання психодіагностичної методики щодо виявлення рівня соціальної обдарованості учнів».

  Методика використовується в рамках Всеукраїнського експерименту «Психолого-педагогічне проектування особистісно-розвивального змісту навчально-виховного процесу в навчальних закладах».                                                  

   Учасники семінару обговорили актуальні проблеми роботи, що спрямована на виявлення соціально обдарованих учнів, ознайомились з теоретичними аспектами психодіагностичної методики щодо виявлення рівня соціальної обдарованості учнів та особливостями її практичного використання.

   Методист з психологічної служби Возгрива Н.Ю. висвітлила досвід роботи психологічної служби Комінтернівського району з питання організації психологічного супроводу обдарованих учнів. Тараненко Н.М., методист з психологічної служби Московського району, ознайомила  учасників семінару з результатами   виявлення  соціально обдарованих учнів.   


 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark