Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 7 гостей.

Карта сайту

Про підсумки Х міської олімпіади випускників шкіл І ступеня «Путівка в науку»

Теги: Загальні

 07 квітня 2012 року на базі Харківської спеціалізованої школи № 17 відбулася Х міська олімпіада випускників шкіл І ступеня «Путівка в науку». Під час урочистого відкриття учасників олімпіади та гостей вітали творчі колективи ХСШ №17.

  Цього року в міській олімпіаді змагалося 57 учнів 4-х класів з усіх районів міста Харкова та Харківського університетського ліцею.

  Рівень знань, умінь і навичок учасників олімпіади оцінювало висококваліфіковане журі – викладачі Харківської гуманітарно-педагогічної академії та методисти Науково-методичного педагогічного центру Департаменту освіти..

  Високий рівень навчальних досягнень продемонстрували учні в освітніх галузях «Українська мова», «Математика», «Природознавство».

  Після виконання завдань олімпіади учні мали змогу відвідати Центр дитячої та юнацької творчості № 3. Творчі колективи закладу вітали всіх присутніх концертною програмою «Путівка в науку». Учні з задоволенням переглянули виставу «П’ятниця, тринадцяте, або День народження Баби Яги», виставки творчих робіт гуртківців. Особливий інтерес відвідувачів викликали експонати музею лози ЦДЮТ № 3.

  За рішенням журі було визначено 27 переможців у кожній освітній галузі та нагороджено Дипломами Департаменту освіти і цінними подарунками. Всі учасники олімпіади отримали сертифікати та заохочувальні призи.


 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark