Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 23 гостя.

Карта сайту

Про зміну графіка роботи Телефону довіри Департаменту освіти Харківської міської ради

Теги: Загальні

    З 1 лютого 2012 року Телефон довіри Департаменту освіти Харківської міської ради 764-22-39 працюватиме в новому режимі: щодня з 8.00 до 22.00. 

  Консультативна служба «Телефон довіри» створена в лютому 2008 року при управліннях  освіти адміністрацій районів Харківської міської ради для надання безкоштовної педагогічної та психологічної, інформаційної допомоги всім учасникам  навчально-виховного процесу:  учням, їх батькам, вчителям, адміністрації.

   До роботи на Телефоні довіри  залучаються фахівці, які мають психологічну або педагогічну освіту та пройшли спеціальне навчання.

    За чотири роки в консультативну службу звернулися більше трьох з половиною тисяч абонентів. Здобуття інформації, емоційна підтримка, вирішення внутрішньоособистісних і міжособистісних конфліктів, адаптація в дитячому і дорослому колективах - з такими проблемами найчастіше  звертаються абоненти для  отримання практичної допомоги. Збереження анонімності розширює можливість звернення до консультантів служби  «Телефон довіри» Департаменту освіти Харківської міської ради.  

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark