Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 51 гость.

Карта сайту

Участь школярів в підготовці Концепції стратегії розвитку міста Харкова до 2030 року

Теги: Загальні

8 грудня 2011 року  в конференц-залі науково-методичного педагогічного центру Департаменту освіти  відбулося відкрите засідання лідерів Харківської міської організації учнівської самоврядування за темою: «Участь школярів міста в підготовці Концепції стратегії розвитку міста Харкова до 2030 року».

На засіданні були розглянуті питання участі учнів в літературному конкурсі на кращий твір, есе, вірш, конкурсах художніх робіт «Харків у фарбах майбутнього» і проектів «Місто, що прагне в майбутнє». Учасниками засідання стали учні, педагоги, куратори учнівського самоврядування.

Лідери учнівського самоврядування представили учасникам засідання банк соціальних, екологічних, суспільних і художньо-естетичних учнівських проектів, презентували кращі роботи минулих років.

Під час засідання був проведений ярмарок ідей «Марафон унікальних справ Харківської міської організації учнівського самоврядування» на тему «Харків – 2030: погляд в майбутнє». Відібрані шляхом голосування кращі учнівські проекти, розраховані на довготривалу перспективу, були запропоновані для реалізації в міському масштабі.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark