Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 64 гостя.

Карта сайту

Пройшов тиждень «Ліцейські асамблеї»

Теги: Загальні

Пройшов тиждень «Ліцейські асамблеї», що проводився Департаментом освіти Харківської міської ради та Радою керівників закладів освіти м. Харкова.

Традиційно головною метою цього заходу було вивчення, узагальнення та поширення досвіду роботи навчальних закладів міста за напрямком роботи, який визначається щорічно.

Тема «Ліцейських асамблей» цього року: «Досвід  модернізації старшої школи м. Харкова на засадах профільності: надбання, перспективи, проблеми». 

Під час тижня досвід своєї роботи щодо впровадження профільного навчання презентували педагогічні колективи загальноосвітніх навчальних закладів та міжшкільних навчально-виробничих комбінатів.

У навчальних закладах, які працюють з обдарованою молоддю: ліцеях, гімназіях, спеціалізованих школах – пройшли Дні науки, позакласні заходи, посвячення в ліцеїсти та гімназисти.

19 жовтня в рамках тижня «Ліцейські асамблеї» презентували результати своєї діяльності міжшкільні навчально-виробничі комбінати Дзержинського, Київського та Фрунзенського районів, Харківський технічний ліцей №173, приватний навчально-виховний комплекс «Вересень». У перегляді презентацій взяли участь управлінці Департаменту освіти та управлінь освіти адміністрацій районів, члени Ради керівників закладів освіти м. Харкова.

Для батьків учнів та громадськості міста 21 та 22 жовтня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста пройшли Дні відкритих дверей.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark