Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 21 гость.

Карта сайту

Відбувся VІ міський турнір юних біологів

Теги: Загальні

5 жовтня на базі Харківського ліцею №107  відбувся VІ міський турнір юних біологів для учнів 9-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова. У турнірі взяли участь 13 команд з усіх районів міста Харкова, команди Харківського фізико-математичного ліцею №27, гуртка «Практична біологія» Харківського палацу дитячої та юнацької творчості та команда Харківської обласної спеціалізованої школи-інтернату «Обдарованість». Усього учасниками турніру були 80 учнів 9-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Педагогічним колективом Харківського ліцею №107 були створені всі необхідні умови для роботи учасників турніру та журі .

До складу журі турніру увійшли співробітники біологічного факультету Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна, природничого факультету Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С.Сковороди, Харківського національного медичного університету та Харківського аграрного університету імені В.В.Докучаєва. В якості ведучих були задіяні студенти біологічного факультету Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна, які були переможцями Всеукраїнських турнірів юних біологів у минулих роках.

За результатами демонстраційного конкурсу було визначено рейтингові номери команд та складено схему змагань в п’яти групах.

Біоконкурси проводилися у два тури. Переможці визначалися за рейтинговою системою, яка враховувала місце команди у кожному турі та загальну суму балів.

У командному заліку переможцями турніру визнані:
І  місце
- команда учнів Харківської гімназії № 47;
ІІ місце
- команда учнів Харківського ліцею №107 «Біод»;
               - збірна команда учнів Московського району «Праймер».
ІІІ місце:
- команда учнів Харківського фізико-математичного ліцею № 27;
               - команда Харківської гімназії № 82 «Геном-82»;
               - збірна команда учнів Червонозаводського району;
               - збірна команда учнів Київського району.

Переможці нагороджені Дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради та подарунками.

Вітаємо переможців і зичимо їм успіхів на Всеукраїнському турнірі юних біологів, який відбудеться з 23 по 28 жовтня у м. Рівне!

Перейти вгору Share/Save/Bookmark