Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 12 гостей.

Карта сайту

З початком нового начального року!

Теги: Загальні

Шановні учні, батьки, вчителі!


   Щиро вітаю вас з початком нового начального року і Днем знань!

1 вересня – особливий день, сповнений яскравими подіями, зустрічами з однокласникам й улюбленими вчителями, це завжди урочисте, хвилююче свято для кожного з нас.

Цього року 101 тисяча школярів м. Харкова сядуть за парти. Незабутнім святом стане 1 вересня для 10 900 першокласників – для них пролунає перший дзвоник і відкриється чарівний шлях у прекрасну країну Знань!

З відчуттям глибокої вдячності вітаю всі педагогічні колективи закладів освіти нашого міста. Шановні колеги! Ваш професіоналізм, майстерність і тепло душі є основою важливої державної справи - виховання й освіти юних харків’ян. Хай День знань буде прикрашений для Вас квітами та дитячими посмішками, наповнений теплими і добрими словами!

Шановні батьки! Ми високо цінуємо вашу допомогу. Разом ми зможемо навчити дітей самостійно мислити, приймати рішення і нести відповідальність за свій вибір, бути ініціативними, творчими, успішними людьми. Пишайтеся досягненнями своїх дітей!

Впевнена, попереду у нас нові перемоги і творчі відкриття!

Бажаємо вам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, терпіння і радості, впевненості в своїх силах, невичерпної енергії, натхнення і успіхів у навчанні і праці!

 

З повагою,
Директор Департаменту освіти Харківської міської ради О.І.Деменко

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark