Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 20 гостей.

Карта сайту

Творчі майстерні вчителів-переможців

Теги: Загальні

26 серпня у рамках серпневого педагогічного тижня працювали творчі майстерні вчителів-переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2011».

У харківській гімназії №23 відбувся майстер-клас учителя німецької мови ХГ№ 23 Шепель С.Ю. за темою «Когнітивно-комунікативний підхід до навчання стратегії аргументації на уроці німецької мови». Учасники заходу ознайомились з досвідом роботи вчителя та з задоволенням відпрацьовували вміння з планування, самоорганізації і самоконтролю педагогічної діяльності

У харківському НВК «Вересень», відбулася презентація досвіду роботи вчителя історії ХПНВК «Вересень»  Карнацевича В.Л. за темою «Активізація розумової діяльності  та розвиток інтелектуальних здібностей учнів на уроках історії». Учасники заходу обговорили проблеми та перспективи подальшого впровадження технологій активізації розумової діяльності учнів у навчально-виховний процес.

У харківській спеціалізованій школі №109 відбувся майстер-клас учителя образотворчого мистецтва ХЗОШ № 154 Климової Л.В. за темою «Розвиток творчих здібностей школярів шляхом використання різноманітних художніх технік на уроках образотворчого мистецтва». Учасники не тільки ознайомились з педагогічним досвідом вчителя,а й виконали практичну роботу « Перехід від площинного зображення до об’ємного».

В роботі творчих лабораторій взяли участь 97 вчителів навчальних закладів Харкова, спеціалісти Харківської академії неперервної освіти , Департаменту освіти Харківської міської ради та управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark