Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 48 гостей.

Карта сайту

Вітаємо з присвоєнням високого звання!

Теги: Загальні

За високий рівень професійної майстерності, визначні трудові досягнення у справі освіти та виховання підростаючого покоління Шитиковій Ларисі Олександрівні, учителю математики Харківської гімназії №47 Харківської міської ради Харківської області присвоєно  звання «Герой України».

Від щирого серця вітаємо Ларису Олександрівну та бажаємо здоров’я, невтомної енергії, здійснення найзаповітніших мрій, подальших творчих успіхів і невичерпної наснаги!

Лариса Олександрівна висококваліфікований спеціаліст, має кваліфікаційну категорію «Спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «Вчитель – методист». Вона досягає високих результатів у виявленні, навчанні та розвитку творчих здібностей обдарованих дітей. Її учні беруть активну участь в інтелектуальних змаганнях з математики усіх рівнів.

Лариса Олександрівна має авторські розробки з методики викладання математики, інтегрованих уроків з математики та економіки, які відзначені дипломами І та ІІ ступеню обласної виставки-ярмарку педагогічних ідей та технологій (2002 – 2011).

Протягом багатьох років вона  успішно очолює роботу методичного об’єднання вчителів  математики Дзержинського району м. Харкова, кафедри  математики та інформатики в гімназії. Вона надає методичну і теоретичну допомогу своїм колегам, молодим учителям, координує роботу студентів-практикантів Харківського національного університету ім. Каразіна, Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С.Сковороди. З 2004 року Шитикова Лариса Олександрівна – член обласної комісії зовнішнього незалежного тестування.

Лариса Олександрівна володіє високою професійною культурою, етикою взаємовідносин, користується заслуженим авторитетом у дітей та  їх батьків.  За сумлінну плідну педагогічну діяльність вона неодноразово відзначалась почесними грамотами управління освіти Харківської міської ради, Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації, нагороджена Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України, нагрудним знаком «Відмінник освіти України». За результативну творчу педагогічну працю, підготовку переможців Всеукраїнських та  Міжнародних учнівських олімпіад їй було присвоєно почесне звання «Заслужений учитель України».

Перейти вгору Share/Save/Bookmark