Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 30 гостей.

Карта сайту

Безпечне інтернет-літо у таборі «Ромашка»

Теги: Загальні

Останнім часом діти все більше часу проводять у мережі Інтернет. Одне з завдань дорослих - зробити Мережу безпечною територією освіти і розвитку.

28 липня за сприяння Департаменту освіти Харківської міської ради Компанія «Київстар» провела ігровий семінар «Безпечне інтернет-літо з «Київстар» для дітей 7-13 років, що відпочивають в дитячому оздоровчому таборі «Ромашка» (смт. Васищево, Харківська область).

У семінарі взяли участь близько 150 учасників. Діти дізналися про основні види онлайн-загроз, правила безпечної поведінки в Інтернеті та про сучасні засоби захисту при виході в мережу з комп’ютера або мобільного телефону. Під час семінару проведено конкурс, учасниками якого стали чотири команди. Вони отримали спеціально розроблені завдання: виявити небезпечні сайти, визначити основні інтернет-загрози та знайти правильне рішення - як себе поводити при зустрічі з ними. Після командного вирішення завдань капітани презентували результати та обговорили їх з учасниками семінару.

Найкращі результати показала команда «Смайл», але переможцями стали всі учасники, бо здобули нові та корисні знання щодо безпечної подорожі в онлайн-просторі.

Напам’ять від організаторів семінару команди отримали заохочувальні тематичні подарунки.


 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark