Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 12 гостей.

Карта сайту

Учасники міжнародних учнівських олімпіад повертаються до Харкова з перемогами

Теги: Загальні
   18 липня завершилися Міжнародні учнівські олімпіади з хімії та фізики. Юні харків’яни, які брали в них участь, повертаються додому з перемогами.
   Випускник Харківської спеціалізованої школи № 114 Бородін Олег на Міжнародній олімпіаді з хімії, що проходила у Туреччині, виборов бронзову медаль. Він закінчив школу з золотою медаллю і став переможцем міського конкурсу «Учень року-2011» у номінації «Інтелектуал року». Олег – переможець Всеукраїнських етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Ман України, учнівських олімпіад з хімії (2011 р.) та української мови і літератури (2010 р.).
   З Тайланду з бронзовою медаллю повертається і учасник Міжнародної олімпіади з фізики - випускник Харківського фізико-математичного ліцею № 27 Рубанов Дмитро. Його перемога є результатом наполегливої праці: три роки поспіль, починаючи з 2009 року, Дмитро був переможцем Всеукраїнської олімпіади з фізики, а у 2010 році отримав Диплом ІІ ступеня на Всеукраїнській Інтернет-олімпіаді з фізики.
   Бородін Олег і Рубанов Дмитро планують і надалі пов’язати своє життя з наукою та продовжити навчання у Харківському національному університеті ім. В.Н.Каразіна на хімічному та фізико-технічному факультетах.
   Вітаємо переможців Міжнародних учнівських олімпіад і бажаємо їм успіхів у майбутніх студентських олімпіадах!

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark