Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 13 гостей.

Карта сайту

Рішення 8 сесії Харківської міської ради 6 скликання в галузі освіти

Теги: Загальні

6 липня 2011 року на  8 сесії Харківської міської ради 6 скликання розглядались питання, пов’язані з розвитком системи освіти м. Харкова.
Було прийнято рішення:
1. Про оптимізацію мережі дошкільних навчальних закладів шляхом зміни типів ДНЗ № 74 «Веселка» та ДНЗ № 222 і реорганізації ДНЗ №4.
2. Про оптимізацію мережі загальноосвітніх навчальних закладів – перейменування Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11 на комунальний заклад «Харківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 11 з поглибленим вивченням окремих предметів», Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 на комунальний заклад «Харківський навчально-виховний комплекс «гімназія – школа І ступеня», Харківського ліцею мистецтв № 133 на комунальний заклад «Харківська спеціалізована школа з поглибленим вивченням окремих предметів № 133 «Ліцей мистецтв».
3. Про затвердження Положення про стипендію Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу». Згідно з Положенням встановлюється 250 стипендій в розмірі 100 гривень на місяць, які щорічно призначаються учням загальноосвітніх, позашкільних та початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів міського підпорядкування з метою стимулювання інтелектуального і творчого розвитку учнів, забезпечення економічних і соціальних гарантій самореалізації особистості. Стипендії виплачуються протягом року (з 1 вересня по 31 серпня).

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark