Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 43 гостя.

Карта сайту

Впровадження інформаційно-освітньої протиалкогольної програми в умовах загальноосвітнього навчального закладу

Теги: Загальні

 З 8 по 10 лютого у Києві відбувся Всеукраїнський семінар для практичних психологів "Впровадження інформаційно-освітньої протиалкогольної програми в умовах загальноосвітнього навчального закладу", в якому брали участь тридцять практичних психологів  із різних районів нашого міста.
  Спеціалісти обговорювали протиалкогольну програму для дітей та учнівської молоді «Сімейна розмова», розроблену Українським науково-методичним центром практичної психології і соціальної  роботи, яку  буде апробовано у навчальних закладах міста вже у березні-червні  поточного року.  Авторами  програми є директор Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної  роботи В.Г. Панок та директор Українського медичного та моніторингового Центру з алкоголю та наркотиків МОЗ, головний нарколог Міністерства охорони здоров'я України А.М. Вієвський.
    Уперше учасниками проекту стануть не тільки учні, а й батьки.  Спільна діяльність практичних психологів з родинами допоможе налагодити комунікативні зв’язки між членами сім’ї, встановити довірливі взаємовідносини та вирішити вічну проблему батьків та дітей.
    У ході семінару практичні психологи відвідали тренінги, працювали у робочих групах, вносили свої пропозиції щодо вдосконалення програми «Сімейна розмова».
    Семінар пройшов у атмосфері цікавого спілкування та активної плідної співпраці учасників не тільки з Харкова, а й з Донецька, Львова, Києва, Мелітополя, Запоріжжя.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark