Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 0 гостей.

Карта сайту

Проведено семінар «Технології ефективного запам’ятовування і розвитку концентрації уваги дошкільників»

Теги: Загальні

 Харківським центром професійного розвитку педагогічних працівників поведено онлайн семінар за темою «Технології ефективного запам’ятовування і розвитку концентрації уваги дошкільників». У заході взяли участь 100 педагогів закладів дошкільної освіти та методисти центрів освітніх технологій міста Харкова.

   Про важливість створення системи заходів, спрямованих на формування когнітивних здібностей дошкільників розповіла Осьмачко О.І., консультант Харківського ЦПР. Паладій Н.О., вихователь-методист ЗДО № 2 познайомила слухачів семінару з використанням мнемотехніки в організації освітнього процесу з дітьми дошкільного віку. Про особливості використання методу мнемотехніки у формуванні мовленнєвої компетенції дітей дошкільного віку розповіли педагоги ЗДО № 112 Рогова О.М. та Ящеріцина І.О. 
   Майстер-клас щодо впровадження мнемотаблиць в роботі з дітьми провела Яковлєва О.А., вихователь ЗДО № 447. Педагоги працювали з мнемотаблицями, розгадували зашифровані слова та створювали особисті таблиці.
   Про ефективні способи тренування пам’яті та уваги у дітей за допомогою сучасної методики «Ментальна арифметика Соробан» розповіла Бондаренко Н.М., вихователь-методист ЗДО № 55.
   Слухачі семінару поділилися технологіями та методиками, для ефективного запам'ятовування інформації,  які вони використовують у своїй роботі з вихованцями.
 

 

    Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark