Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 74 гостя.

Карта сайту

Для учнів Харкова від НФАУ ‒ ФАРМКВЕСТ. КОД НЕЗЛАМНОСТІ

Теги: Загальні

 На початку травня для старшокласників закладів загальної середньої освіти міста Національним фармацевтичним університетом проведена розважально-пізнавальна програма «ФАРМКВЕСТ. КОД НЕЗЛАМНОСТІ».

   Захід пройшов у формі гри-квесту; 9 команд захоплено й активно розкривали таємниці фармації, фармакології та хімії, демонстрували знання про лікарські рослини та їх властивості. Досягнення команд-учасниць оцінювало професійне журі на чолі з в.о. ректора НФаУ професором Аллою Котвіцькою.  
   На першому етапі квесту кожна з команд працювала на цікавих локаціях, що підготовані викладачами НФаУ: локацію PRO_ДЖУНГЛІ презентувала кафедра фармакогнозії та нутриціології; локацію PRO_КЛІТИНИ організувала кафедра лабораторної діагностики; локацію PRO_ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ створила кафедра фармакології та фармакотерапії; локацію PRO_КРАСУ підготувала кафедра косметології та аромалогії; локацію PRO_ДІЮ ЛІКІВ презентувала кафедра медичної хімії. 
   Учасники фармквесту демонстрували свої творчі здібності, змагалися, «будуючи» молекули ДНК, у якій ‒ наш код незламності, код залізобетонного міста-героя Харкова, який живе, працює та розвивається, попри обстріли та блекаути. 
   Квест пройшов у дружній та життєрадісній атмосфері. Всі учасники отримали подяки та подарунки від НФаУ, та головне, отримали нові знання, різноманітні компетенції та позитивні емоції.
 

 

    Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark