Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 48 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції «Від серця до серця»

Теги: Загальні

 Департамент освіти від щирого серця дякує всім, хто став частинкою освітньої акції «Від серця до серця» – марафону вдячності тим, хто щодня надзвичайно високою ціною наближає довгоочікуваний мир, рятує наші життя та домівки, бореться за теперішнє та майбутнє на всіх фронтах, кордонах і в тилу. 

   5184 роботи надіслано протягом квітня, з яких 555 опубліковано у соціальних спільнотах Департаменту освіти. Вдячні кожному учаснику освітнього процесу за щедрість ваших душ, за приділений час, за зворушливі роботи, за підтримку одне одного та за примноження добрих справ.  
   Якими б сильними та мужніми не були наші захисники та пожежники, медики та рятувальники, працівники комунальних установ, енергетичної галузі, волонтери, підтримка кожного з нас збільшує їхні сили. 
   Учасники акції казали "дякую" різними способами, але головне, що робили це щиро – від серця до серця. Усім бажаємо миру, добра, гармонії та щастя! Наближаймо Перемогу України разом!
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився матеріалами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом #Від_серця_до_серця_марафон_2024.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark