Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 35 гостей.

Карта сайту

«Школа дистанційного навчання» для вчителів предмета «Фізична культура»

Теги: Загальні

 22 лютого 2024 року в режимі відеоконференції відбулося заняття «Школи дистанційного навчання» для вчителів предмета «Фізична культура». Учасниками вебінару стали 93 педагоги закладів загальної середньої освіти м. Харкова. 

   Майстер-клас за темою «Використання вправ та вузькоспрямованих комплексів ЛФК на уроках фізичної культури під час дистанційного навчання», провела Івахненко О.В., учителька фізичної культури ХЛ № 47. Під час заняття вона розповіла про користь лікувально - профілактичних фізичних вправ та надала методичні рекомендації щодо їх застосування на уроках фізичної культури. Показала фрагменти уроків, на яких були продемонстровані різні види рухової активності школярів.
   Досвідом щодо технічної організації уроків із фізичної культури поділився Сердюк Д.А., заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель фізичної культури ХЛ № 37. Він розповів про технічні засоби, якими користується під час проведення дистанційних уроків. Учитель звернув увагу на особливості освітлення приміщення, використання аудіопристроїв; розкрив особливості використання застосунків ZOOM та MEET, зробивши їхню порівняльну характеристику з поясненням для якого типу уроку доцільно використати той чи інший застосунок.
   Ігнатьєв С.Б., учитель Харківської гімназії № 135, долучився до обговорення та поділився своїми лайфхаками щодо використання сучасних технічних засобів навчання на уроках фізичної культури, зосередившись на їхній доцільності.
 

 

Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark