Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 36 гостей.

Карта сайту

Вітаємо переможців Національного фіналу Міжнародного конкурсу «GENIUS Olympiad Ukraine» 2024!

Теги: Загальні

 У березні 2024 року відбулась церемонія оголошення результатів Національного фіналу Міжнародного конкурсу «GENIUS Olympiad Ukraine» 2024.

   Срібні медалі отримали: Стрельник Арсеній, учень Харківського ліцею № 36 (категорія «Робототехніка»), Чернишева Вероніка, учениця Харківського ліцею № 142 (категорія «Креативне письмо»). 
   Бронзову медаль виборола Колосова Олександра, учениця Харківського ліцею № 89 (категорія «Наука»).
   Почесну відзнаку отримали Росляков Данило, учень Харківського ліцею № 152, Горобець Дар’я, учениця Харківського ліцею № 31.

   Довідка: GENIUS Olympiad Ukraine – перша у світі ліцензійна національна Олімпіада Геніїв, яка є відбором учасників з України до участі в GENIUS Olympiad Global. Це міжнародний конкурс шкільних проєктів  з екологічних питань, що був заснований та організований Terra Science and Education, а його партнером є Рочестерський технологічний інститут. 
Україна бере участь у «GENIUS Olympiad» з моменту заснування конкурсу у 2011 році та з 2021 отримала можливість реєструвати учасників Національного фіналу Олімпіади Геніїв у межах наданої квоти.
Для участі в олімпіаді школярі пропонують власні проєкти з 7 категорій екологічного спрямування: «Наука», «Робототехніка», «Бізнес», «Музика», «Короткий фільм», «Мистецтво» та «Креативне письмо». 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark