Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 49 гостей.

Карта сайту

«Школа дистанційного навчання» для вчителів предмета «Фізична культура»

Теги: Загальні

 12 березня 2024 року в режимі відеоконференції відбулося заняття «Школи дистанційного навчання» для вчителів предмета «Фізична культура» за темою «Використання інтерактивних вправ та нестандартного інвентарю під час уроків фізичної культури». У заході взяв участь 81 педагог міста.

   Васильєв К.О., учитель фізичної культури Харківського ліцею № 85, розповів, що з метою створення умов для поліпшення фізичної підготовленості учнів, підтримці високого рівня зацікавленості учнів до занять фізичною культурою і спортом, використовує різноманітні інтерактивні завдання та ігри, екскурсії в режимі онлайн, челенджі. Педагог познайомив із методами та формами роботи, що сприяють засвоєнню теоретичного матеріалу учнями та спонукають до самостійних занять фізичними вправами у позаурочний час.
   Зюкова Г.І., учителька фізичної культури Харківського ліцею № 181 «Дьонсурі», познайомила слухачів вебінару з досвідом своєї роботи щодо використання нестандартного обладнання на заняттях, продемонструвала відео фрагментів уроків. Вона також зазначила, що застосування нестандартного інвентарю покращує якість виконання фізичних вправ, додає ефекту новизни, об’єднує фізкультуру з грою, підвищує інтерес учнів до рухової діяльності. 
   Слухачі семінару поділилися своїми напрацюваннями щодо застосування інноваційних технологій на уроках з метою формування у підлітків усвідомленої потреби постійного виконання фізичних вправ, збереження та зміцнення здоров’я.
 

 

Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark