Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 31 гость.

Карта сайту

Вітаємо педагогічну еліту Харкова!

Теги: Загальні

 Урочиста церемонія віншування переможців Міського конкурсу «Учитель року – 2024» відбулася 29 лютого в Палаці дитячої та юнацької творчості з дотриманням безпекових заходів. 

   Учасників конкурсу, журі, гостей та всю педагогічну спільноту вітав Харківський міський голова Ігор Олександрович Терехов.
   Міський голова зазначив, що сьогоднішнє свято – це можливість висловити повагу всім освітянам міста. Педагоги залишились у прифронтовому Харкові, чим не тільки продемонстрували свою велику мужність, а й стали надією та опорою для молодого покоління в найважчі часи, надихнули вірою в щасливе майбутнє всіх містян. Висловив вчителям щиру подяку за безстрашне виконання обов'язків, за відданість і професіоналізм, за невимірний внесок у життя рідного міста.  «Попри тяжкі воєнні часи, ви начаєте наших дітей. Унікальний для всього світу проєкт метрошколи - це історія Харкова та України, яку ми творимо завдяки вам. Я вірю, що після нашої перемоги ми відбудуємо всі школи, які були зруйновані, і зробимо все можливе, щоб діти повернулися до Харкова», - наголосив Ігор Терехов. 
   Конкурс об’єднав творчих,  креативних, амбітних професіоналів своєї справи. Цього року в ньому брали участь 37 освітян, що представили всі райони міста. Змагання відбулися в чотирьох номінаціях, визначених Міністерством освіти і науки України, ˗ «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова і література» та «Фізика». Успішність виконання учасниками завдань на всіх етапах конкурсу оцінювало фахове журі, до складу якого увійшли вчені провідних вузів педагогічного спрямування міста.
   Переможцями міського конкурсу «Учитель року – 2024» стали педагоги:
   - у номінації «Географія» – Степанова Наталія Леонідівна, учителька ліцею № 108 Холодногірського району;
   - у номінації «Образотворче мистецтво» – Харитонова Світлана Миколаївна, учителька ліцею № 43 Салтівського району;
   - у номінації «Українська мова і література» – Пилипенко Тетяна Борисівна, учителька ліцею № 153 Новобаварського району та Положий Тетяна Миколаївна, директорка та учитель ліцею № 70 Індустріального району;
   - у номінації «Фізика» – Погоріла Ірина Олександрівна, учителька ліцею № 6 Шевченківського району.   
   Одинадцять педагогів, які посіли другі та треті місця, удостоєні звання лауреатів конкурсу.  
   Ігор Терехов вручив кращим вчителям Почесні грамоти виконавчого комітету Харківської міської ради та Подяки міського голови.
   Вітаємо переможців і лауреатів Міського конкурсу «Учитель року - 2024» та бажаємо подальших успіхів, творчої наснаги, нових відкриттів та яскравих перемог! 
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark