Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 14 гостей.

Карта сайту

Про відзначення Всесвітнього тижня грошей - Global Money Week

Теги: Загальні

 Із 18 до 24 березня 2024 року в Україні відзначатиметься Всесвітній тиждень грошей 2024 (Global Money Week 2024) − щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості. 

   «Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє» – це офіційна тема Всесвітнього тижня грошей у 2024 році. Вона фокусується на безпечному управлінні грошима та підкреслює важливість відповідального ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків і вміння захищати свої гроші.
   Упродовж Всесвітнього тижня грошей у різних країнах світу проходять тематичні заходи, уроки, лекції, воркшопи, майстер-класи, змагання і конкурси, спрямовані на підвищення фінансової обізнаності молодого покоління. Національний банк є офіційним координатором Всесвітнього тижня грошей в Україні та пропонує з цієї нагоди долучитися до участі у заходах, які будуть проведені в межах Global Money Week:
   - конкурс «Власна монета» для дошкільнят;   
   - конкурс «Моя платіжна картка» для учнів молодших класів;  
   - конкурс «Платіжні поради у стінгазетах» для учнів середніх та старших класів; 
   - конкурс для педагогів «Платіжні історії з ШІ» для педагогів закладів дошкільної, шкільної, позашкільної освіти; 
   - European Money Quiz – командні змагання з фінансової грамотності в Європі для учнів 13-15 років. 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark