Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 39 гостей.

Карта сайту

Онлайн-засідання Школи молодого фахівця психологічної служби

Теги: Загальні

 20 лютого 2024 року Координаційним центром психологічної служби системи освіти міста Харкова проведене чергове заняття Школи молодого фахівця психологічної служби для 40 практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти міста за темою «Психологічний супровід професійного розвитку педагогічних працівників як запорука ефективної професійної діяльності педагога».

   Учасники зустрічі отримали практичні рекомендації та інструкції щодо особливостей організації психологічного супроводу педагогів та використання різних форм психологічної просвіти серед педагогічного колективу; розглянули завдання та основні етапи дій практичного психолога в роботі з педагогами, що атестуються; взяли участь в інтерактивних вправах спрямованих на збереження стресостійкості та зміцнення резільєнтності.
   Спікери семінару звернули увагу фахівців на роль тренінгів та семінарів у зміцненні психічного здоров’я педагогів. Молоді фахівці психологічної служби поділилися першими успіхами у практичній діяльності з педагогічними колективами закладів освіти.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark