Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 40 гостей.

Карта сайту

Відбулось заняття «Школи дистанційного навчання для вчителів історії та правознавства»

Теги: Загальні

 31 січня 2024 року в режимі відеоконференції відбулось четверте заняття «Школи дистанційного навчання для вчителів історії та правознавства» за темою «Можливості платформи Canva в роботі вчителя галузі "Суспільствознавство"». У заході взяли участь 68 учителів закладів загальної середньої освіти м. Харкова та педагогічні працівники центрів освітніх технологій управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради.

   Спікером заходу виступила Леус Лариса Вадимівна, учитель історії та правознавства Харківського ліцею № 87, лауреат міського конкурсу «Учитель року – 2016» в номінації «Історія».
   Лариса Вадимівна ознайомила учасників з особливостями використання дошки на платформі Canva на дистанційних уроках під час пояснень і демонстрацій навчального матеріалу, продемонструвала можливості платформи для організації роботи в групах, проведення творчих та практичних робіт, створення навчальних плакатів, презентацій і відео. Методичні знахідки спікера викликали зацікавленість учасників та бажання продовжити онлайн зустрічі для практичного опанування можливостями платформи Canva.
 

 

   Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark