Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 32 гостя.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції «У єдності наша сила»

Теги: Загальні

 Коли рідна країна переживає непрості часи, ми особливо відчуваємо цінність чистого, мирного неба, рідної землі, її свободи та незалежності, важливість допомоги й підтримки. День Соборності України став потужним нагадуванням кожному українцю про те, що саме єдність має стати міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас та Україну в будь-які часи та за будь-яких обставин. 

   Протягом січня в межах освітньої акції «У єдності наша сила» учасники надіслали 2794 роботи. Близько 250 робіт опубліковані у Telegram-спільнотах Департаменту освіти.
   Щиросердно дякуємо родинам та педагогічним колективам, що в січні всіляко допомагали нашим героїчним воїнам, які мужньо захищають не тільки Батьківщину, а й демократію та людські цінності всього світу.
   Висловлюємо вдячність дошкільнятам, школярам, позашкільникам та педагогам закладів за проведення цікавих тематичних акцій до Дня Соборності України та надіслані фото- та відеозвіти.
   Вдячні й тим учасникам освітнього процесу, які зараз перебувають в інших регіонах України та країнах світу, за історії про те, як за межами Батьківщини об’єднуєтесь українськими спільнотами та долучаєтесь до благодійних заходів із метою допомоги нашим захисникам та соціально незахищеним категоріям українців. 
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився матеріалами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом #Єдність_сила.
   Сила держави – у єдності українських земель, а сила нашого народу – у єдності людей. Мирного нам усім неба над рідною Україною, незламного духу, добра та згуртованості.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark