Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

Календар Міського конкурсу «Учитель року – 2024»: конкурсне випробування «Урок» у номінації «Географія»

Теги: Загальні

 Найважливішою та завершальною складовою частиною професійних випробувань  Міського конкурсу «Учитель року – 2024» став конкурсний урок. 

   22 січня заявити про себе як про фахово компетентну та творчу особистість та продемонструвати педагогічну майстерність мали можливість фіналісти номінації «Географія»: 
   - Ончєва Тетяна Володимирівна, учителька ліцею № 49 Немишлянського району;
   - Нестеренко Максим Сергійович, учитель ліцею № 153 Новобаварського району;
   - Железняк Інна Валентинівна, учителька ліцею № 173 Слобідського району;
   - Степанова Наталія Леонідівна, учителька ліцею № 108 Холодногірського району.
   Кейс випробування (клас, тема уроку, послідовність проведення) визначено для кожного конкурсанта жеребкуванням напередодні. 
   Увазі професійного журі було представлено чотири авторські уроки, що характеризувалися високим рівнем підготовки, різноманітністю використаних методів, засобів і форм роботи, творчим підходом, використанням інтерактивних методів навчання. Вчителі провели віртуальну подорож до Антарктиди, познайомивши семикласників з найцікавішими фактами про материк; вразили восьмикласників неповторністю та унікальністю природних ландшафтів України; на уроці в дев’ятому класі разом з учнями дали оцінку стану вітчизняної кольорової металургії, визначили основні проблеми та перспективи галузі; розглянули з десятикласниками особливості економіки країн Азії, акцентувавши увагу на  їхню контрастність за рівнем економічного розвитку.
   Усі учасники гідно подолали випробування, підтвердивши, що  належать до когорти «агентів змін». Журі відзначило інноваційність, харизму педагогів, знання предмета та вміння цікаво подати його сучасним учням.
   Випробування Міського конкурсу «Учитель року - 2024» для конкурсантів номінації «Географія» закінчилися, позаду хвилювання й велика змістовна підготовка учасників. Для вчителів участь у конкурсі стала справжнім іспитом на компетентність – цікавим, творчим та креативним. Кожен поповнив скарбничку педагогічної майстерності та набув нового досвіду. Бажаємо й надалі тримати успішний курс на шляху самовдосконалення!
 

 

   Фотозвіт.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark