Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 39 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам «Калейдоскоп ідей»

Теги: Загальні

 Департамент освіти щиро вдячний усім учасникам освітньої акції “Калейдоскоп ідей”, які запропонували цікаві та корисні для себе особисто та вашого оточення тематичні челенджі з нагоди 12 жовтневих свят, спрямовані на вдосконалення мовлення, культурне збагачення, розвиток кулінарних, спортивних, музичних, художніх, читацьких та дослідницьких навичок, на підтримку наших захисників, ваших однолітків та безхатніх тварин тощо. 

   4119 відео та фото надіслано учасниками в межах акції “Калейдоскоп ідей” протягом жовтня. 277 найцікавіших робіт опубліковані в Telegram-каналі «Харків надихає».
   Дякуємо усім, хто підтримав ініціативу Департаменту освіти, ділився творчими роботами зазначеної тематики на сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом #калейдоскоп_ідей.
   Вдячні батькам та педагогам, які мотивували учнів на успішне проходження челенджів і допомагали яскраво та творчо презентувати досягнення. Вдячні дітям за цікаві ідеї, наполегливість та плідну працю над собою, за те, що щиро, із захопленням розповідали про власні ініціативи, труднощі, які доводилось долати, та успішні результати. Пишаємось, що більшість із вас вміє дотримуватись слова.
   На Сході є мудрий вислів: «Найважливіше в людині – вміння працювати над собою; мати ціну своєму слову. Якщо нульова ціна, довіряти йому не варто».
   «Сказав – зробив» – це про вас, наші юні харків’яни. Ваш характер гідний захоплення: бачите мету – заряджаєте однодумців та крокуєте вперед, до вершин. Бажаємо вам здійснення всіх бажань та реалізації планів у рідному мирному Харкові. Хай ентузіазм не вичерпується. Хай позитивні емоції, гарні події, цікаві ідеї та приємні відчуття змінюються яскравим калейдоскопом, дарують чудовий настрій та роблять ваше життя насиченим.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark