Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

Про Всеукраїнський науково-методичний семінар «Формування громадянської компетентності учнівства різних вікових груп в умовах війни»

Теги: Загальні

 Інститут модернізації змісту освіти запрошує освітян до участі у Всеукраїнському науково-методичному семінарі «Формування громадянської компетентності учнівства різних вікових груп в умовах війни», що відбудеться 25 жовтня 2023 року.

   Тематичні напрями роботи семінару:
   1. Теорія і практика формування ключових компетентностей учнівства в закладах загальної середньої освіти.
   2. Теорія і практика формування громадянських компетентностей (громадянської компетентності) учнівства в закладах загальної середньої освіти.
   3. Особливості і досвід формування громадянських компетентностей (громадянської компетентності) учнівства в закладах загальної середньої освіти України в умовах війни.
   4. Досвід розроблення навчально-методичного забезпечення формування громадянських компетентностей (громадянської компетентності) учнівства в процесі внутрішньошкільної науково-методичної роботи.
   5. Підготовка педагогічних працівників закладів системи загальної середньої освіти України до формування громадянських компетентностей (громадянської компетентності) учнівства.
   Форма участі в роботі семінару:
   - очна участь у засіданні;
   - дистанційна участь у засіданні (за допомогою вебсервісу Google Meet);
   - публікація тез доповіді в збірнику семінару.
   Участь у семінарі безкоштовна. 
   Для участі в семінарі необхідно 25 жовтня 2023 року до 11.50 приєднатися до зустрічі у вебсервісі Google Meet за посиланням на відеодзвінок.
   Більш докладно про проведення Всеукраїнського науково-методичного семінару «Формування громадянської компетентності учнівства різних вікових груп в умовах війни» на сайті ДНУ «ІМЗО».
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark