Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 14 гостей.

Карта сайту

У Харкові пролунав перший дзвоник

Теги: Загальні

 1 вересня в підземному переході біля станції метро «Майдан Конституції» харків’яни провели урочисту загальноміську лінійку з нагоди Дня знань. На святі були присутні близько 400 наймолодших учнів-першокласників та майбутніх випускників 2024 року з усіх районів міста, вчителі та очільники шкіл, директор Департаменту освіти Ольга Деменко, керівники адміністрацій районів та депутати Харківської міської ради.

   Учасники заходу заспівали Гімн України та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання. З початком навчального року школярів привітав Харківський міський голова Ігор Терехов.  «Коли ми переможемо, то обовʼязково проведемо лінійку на площі Свободи! Але цю лінійку, в метрополітені, ми запамʼятаємо на все життя. Дорогі першокласники, ви будете рости і бачити, як розвивається і процвітає наше місто. Дорогі випускники, перед вами стоїть доленосний вибір, і я дуже хочу, щоб ви визначилися зі своїм майбутнім і залишилися в місті, щоб допомагати нам його відбудовувати. Шановні батьки, я дуже вдячний вам за те, що ви тут, допомагаєте нам і підтримуєте своїх дітей. І дякую вам, вчителі, що, незважаючи на війну, ви працюєте в повну силу і даєте знання нашим дітям», – звернувся для присутніх мер.
   В цей урочистий день про свої сподівання сказали схвильовані першокласники та сповнені прагнень і надій одинадцятикласники.
   Організатори для школярів влаштували розважальну програму із залученням акторів та аніматорів.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark